SKATECAMP.SE

Skatecamp.se

SKATECAMP SOMMARLOV - VECKA 26 - THE DOME ADRENALINE ZONE

Dags för skatecamp Sommar i The Dome

Skatecamp Sommar är öppnat! Anmälningarna har för ett tag sen redan börjat trillat in, detta trots att vi öppnat upp mer eller mindre i tysthet. Detta dels för att ge förtur till deltagare från jul-, sport-, och kanske även påsklovet som blev inställt, och dels för att vi tänkte att vi skulle få upp denna nya sajt innan vi kör igång på allvar.

Men kort och gott, här är nya sajten, nya namnet och årets härliga sommarveckor med skatecamp. Vi gissar på att det kommer att bli ett rekordår även i år, så tveka inte för läge då platserna i så fall kommer gå åt rätt fort.

Skatecamp Sommar - Datum & Avgifter

Pris: 2 495-4 345:- beroende på val som med eller utan övernattning med mera. Du ser detta i detalj i anmälningsformuläret.

V26: 27 juni – 1 juli
V29: 18-22 juli
V30: 25-29 juli 

PS! Missa inte att vi även har öppnat upp anmälan till Höstlovs-campet V44, och att vi senare under året släpper jullovscamp.

Vad ingår i Skatecamp Sommar

 • Goodiebag(Värde ca 1700:- + rabattkoder)
  – Skateboard(bara brädan inkl. griptape.)
  Nytt för i år: Brädor i form av kända stormärken som ex. Studio, Real, Girl, Palace, Stereo, Theories, Polar, Sweet, Minthcore, Streetstyle mm. Deltagare kommer på plats i turordning utefter gjord anmälan få välja utefter sin valda storlek.
  – Hoodie (Skatecamp.se)
  – T-Shirt (Skatecamp.se / The Dome)
  Drawstring-väska (SkatePro)
  – Standtall.se Rabattkod 20% på allt (giltig från nu till 31/8)
  Appertiffworkshop.se Rabattkod 15% (Ej graffiti/spray)
  Patchesandpins.se Rabattkod (20% på hela sortimentet online, plus 40% på skate/hardware i fysiska butiker)
  – Stickers
  – Fribiljett 1-dag till The Dome
  – Mer kan tillkomma
 • Mat: Frukost, lunch & middag plus 1-2 mellanmål (kolla i schemafliken så ser du exakt då det varierar mellan dagarna.)
 • Boende: I riktigt vandrarhemsboende(du behöver bara ha med lakan, påslakan & örngott)
 • Hämtning/lämning på resecentrum vid behov
 • Gruppfoto i print och/eller digitalt(Garanteras ej pga omständigheter som att alla deltagare inte är samlad pga sen/tidig ankomst, dagpass, avbrutet camp osv.)
 •  

BOENDE

För våra lägerveckor i The Dome kan vi erbjuda boende med riktig vandrarhems-standard i sovsalar direkt i anslutning till arenan, med andra ord med sängar så du bara behöver ha med dig sängkläder

Lägerboende på Tacky Skatecamp i The Dome
I de fall vi har camps på andra orter sker boende i regel i ex. skolsalar, idrottshallar o.d. varvid du även behöver ha med dig madrass, täcke och kudde.Givetvis bor även vi ledare här och finns tillgängliga 24 timmar om dygnet.

MAT / MÅLTIDER

Givetvis ingår alla måltider: lunch och middag, plus frukost för dig som deltar med övernattning. Under våra veckor i The Dome serveras även ett enklare mellanmål två gånger per dag. Alla måltider äter vi precis som på våra tidigare camps i The Domes egna konferenssal eller restaurang/cafe direkt i arenan.

För måltider samarbetar vi med lokal matleverantör som levererar näringsriktig mat och extra anpassat för vad som generellt brukar gå hem hos barn. Frukostbuffé och mellanmål tillhandahålls av The Domes egna restaurang/café. 

Självklart får du som deltagare specialkost utefter ex. allergier och andra val som ex. vegetariskt.

TÄVLINGAR/LEKAR

Varje lägervecka bjuder på flertal tävlingar och lekar med fina priser. Antal kan variera något men i regel försöker vi köra två stycken varje dag, varav en är mer skatebetonad och en mer lekbetonad där troligen inte just dina skateskills påverkar.

Avslutningsvis kör vi även en större tävling i format av en vanlig traditionell skatetävling med åk eller jam.

AKTIVITETER

Utöver fri skate så hänger givetvis våra ledare med och coachar, tipsar och peppar. Läs även på övriga flikar om lägret och schema för mer info i detalj. 

Speciellt för skatecamp sommarlov är att vi även åker och badar, besöker Gävles utomhuspark, och att The Dome själva har en liten miniarena utomhus. Ej klart hur den kommer se ut i år men det brukar vara några trampoliner och en miniramp.

På våra lägerveckor i The Dome så har du givetvis tillgång till alla andra aktiviteter som trampoliner, foampit & aribag, parkour, ninja warrior och klätterväggar.

Missa heller inte The Domes helt unika mini-megaramp med foampit- och airbag-landning.

Film- och fotosessions kör vi då och då under campet och givetvis kan vi även ge råd och tips inom det området.

Semestra med hela familjen under skatecamp Sommar!

Vi har ofta deltagare där hela familjerna passar på att semestra på samma ort som vårt skateboardläger. Så vad passar inte bättre om att tipsa vad det finns att göra i Gävle förutom att själv prova på The Domes aktiviteter!

Här till höger ser du några av våra bästa förslag på vad Gävle har att erbjuda.

 

Välkommen till en oförglömlig upplevelse på brädan under skatecamp sommar!

ANMÄLAN ÖPPEN!

DEN BÄSTA SOMMAREN

ELLER DEN BÄSTA ANDRA LOV-VECKAN!

Missa inte en oförglömlig upplevelse fylld med skate, massa annat skoj och lära känna nya kompisar från hela landet!

Scroll to Top