SKATECAMP.SE

Skatecamp.se

SKATECAMP PÅSKLOV - VECKA 15 & 16 - THE DOME ADRENALINE ZONE​

Tyvärr INSTÄLLT! Nu laddar vi inför sommarens tre veckor istället!
Dags för skatecamp påsklov i The Dome

Efter en riktigt tråkig och frustrerande period med pandemin och inställda läger under både jul- och sportloven, hoppas vi nu kunna genomföra skatecamp på påsklovet i The Dome. 

Det börjar verkligen närma sig nu och absolut senast 31 mars måste vi ta beslut om lägren blir av eller ej. Just nu hänger det dock på hur intresset ser ut och antalet deltagare, så tveka inte för länge. Vi kan köra skatecamp både V15 och V16 så länge det finns intresse.

Datum & Avgifter

Pris: 2 495-4 345:- beroende på val som med eller utan övernattning med mera. Du ser detta i detalj i anmälningsformuläret.

V15: 11-15 april 
V16: 17-21 april

Vad ingår i Skatecamp påsklov

 • Goodiebag(Värde ca 1600:- + rabattkoder)
  – Skateboard(bara brädan inkl. griptape.)
  Nytt för i år: Brädor i form av kända stormärken som ex. Studio, Real, Girl, Palace, Stereo, Theories, Polar, Sweet, Minthcore, Streetstyle mm. Deltagare kommer på plats i turordning utefter gjord anmälan få välja utefter sin valda storlek.
  – Hoodie (Skatecamp.se)
  – T-Shirt (Skatecamp.se / The Dome)
  Appertiffworkshop.se Rabattkod 15% (Ej graffiti/spray)
  Late-apparel.com/ Rabattkod 15%
  – Ev. även rabattkod hos Standtall.se
  – Ev. även rabattkod hos Minthcore.com
  – Ev. även rabattkod hos Patchesandpins.se
  – Stickers
  – Fribiljett 1-dag till The Dome
  – Mer kan tillkomma
 • Mat: Frukost, lunch & middag plus 1-2 mellanmål (kolla i schemafliken så ser du exakt då det varierar mellan dagarna.)
 • Boende: I riktigt vandrarhemsboende(du behöver bara ha med lakan, påslakan & örngott)
 • Hämtning/lämning på resecentrum vid behov
 • Gruppfoto i print och/eller digitalt(Garanteras ej pga omständigheter som att alla deltagare inte är samlad pga sen/tidig ankomst, dagpass, avbrutet camp osv.)

BOENDE

För våra lägerveckor i The Dome kan vi erbjuda boende med riktig vandrarhems-standard i sovsalar direkt i anslutning till arenan, med andra ord med sängar så du bara behöver ha med dig sängkläder

skatecamp the dome övernattning
I de fall vi har camps på andra orter sker boende i regel i ex. skolsalar, idrottshallar o.d. varvid du även behöver ha med dig madrass, täcke och kudde.Givetvis bor även vi ledare här och finns tillgängliga 24 timmar om dygnet.

MAT / MÅLTIDER

Givetvis ingår alla måltider: lunch och middag, plus frukost för dig som deltar med övernattning. Under våra veckor i The Dome serveras även ett enklare mellanmål två gånger per dag. Alla måltider äter vi precis som på våra tidigare camps i The Domes egna konferenssal eller restaurang/cafe direkt i arenan.

För måltider samarbetar vi med lokal matleverantör som levererar näringsriktig mat och extra anpassat för vad som generellt brukar gå hem hos barn. Frukostbuffé och mellanmål tillhandahålls av The Domes egna restaurang/café. 

Självklart får du som deltagare specialkost utefter ex. allergier och andra val som ex. vegetariskt.

TÄVLINGAR/LEKAR

Varje lägervecka bjuder på flertal tävlingar och lekar med fina priser. Antal kan variera något men i regel försöker vi köra två stycken varje dag, varav en är mer skatebetonad och en mer lekbetonad där troligen inte just dina skateskills påverkar.

Avslutningsvis kör vi även en större tävling i format av en vanlig traditionell skatetävling med åk eller jam.

AKTIVITETER

Utöver fri skate så hänger givetvis våra ledare med och coachar, tipsar och peppar. Läs även på övriga flikar om lägret och schema för mer info i detalj.

På våra lägerveckor i The Dome så har du givetvis tillgång till alla andra aktiviteter som trampoliner, foampit & aribag, parkour, ninja warrior och klätterväggar.

Missa heller inte The Domes helt unika mini-megaramp med foampit- och airbag-landning.

Film- och fotosessions kör vi då och då under campet och givetvis kan vi även ge råd och tips inom det området.

Välkommen till en oförglömlig upplevelse på brädan!

Semestra med hela familjen Under Skatecamp Påsklov!

Vi har ofta deltagare där hela familjerna passar på att semestra på samma ort som vårt skateboardläger. Så vad passar inte bättre om att tipsa vad det finns att göra i Gävle förutom att själv prova på The Domes aktiviteter!

Här till höger ser du några av våra bästa förslag på vad Gävle har att erbjuda.

ANMÄLAN ÖPPEN!

DEN BÄSTA SOMMAREN

ELLER DEN BÄSTA ANDRA LOV-VECKAN!

Missa inte en oförglömlig upplevelse fylld med skate, massa annat skoj och lära känna nya kompisar från hela landet!

Scroll to Top