SKATECAMP.SE

Skatecamp.se

SKATECAMP Jullov 2022 - VECKA 52 - THE DOME ADRENALINE ZONE

Dags för skatecamp på JULLOVET i The Dome, GÄVLE

Skatecamp Jullov är öppnat! 
I dagsläget endast preliminär intresseanmälan, där vi ca 12 december utefter intresse kommer ta beslut om lägerveckan blir av.

Vi har både 2020 och 2021 fått ställa in våra jullovs-läger på grund av tillkomna covid19-restriktioner men hoppas i år att det ska vara möjligt. I dagsläget hänger det endast på hur intresset ser ut. Vi tar in preliminära intresseanmälningar fram till ca 12 december varpå vi då tar beslut om lägerveckan kommer bli av eller ej.

Skatecamp JULLLOV - Datum & Avgifter

Pris: 2 495-4 345:- beroende på val som med eller utan övernattning med mera. Du ser detta i detalj i anmälningsformuläret.

V52: Måndag till fredag 26-30 dec.

PS! Missa inte att vi även har preliminäranmälan öppen för både påsklov och sommarlov 2023.

Vad ingår i Skatecamp Sommarlov

 • Goodiebag(Värde ca 1600:- + ev. rabattkoder)
  – Skateboard(bara brädan inkl. griptape.)
  Nytt för i år: Brädor i form av kända stormärken som ex. Studio, Real, Girl, Palace, Stereo, Theories, Polar, Sweet, Minthcore, Streetstyle mm. Deltagare kommer på plats i turordning utefter gjord anmälan få välja utefter sin valda storlek.
  – Hoodie (Skatecamp.se)
  – T-Shirt (Skatecamp.se / The Dome)
  – Stickers
  – Fribiljett 1-dag till The Dome
  – Rabattkoder från div. sponsrande skateshops o.d.
  – Mer kan tillkomma
 • Mat: Frukost, lunch & middag plus 1-2 mellanmål (kolla i schemafliken så ser du exakt då det varierar mellan dagarna.)
 • Boende: I riktigt vandrarhemsboende(du behöver bara ha med lakan, påslakan & örngott)
 • Hämtning/lämning på resecentrum vid behov
 • Gruppfoto i print och/eller digitalt(Garanteras ej pga omständigheter som att alla deltagare inte är samlad pga sen/tidig ankomst, dagpass, avbrutet camp osv.)

BOENDE

För våra lägerveckor i The Dome kan vi erbjuda boende med riktig vandrarhems-standard i sovsalar direkt i anslutning till arenan, med andra ord med sängar så du bara behöver ha med dig sängkläder

Lägerboende på Tacky Skatecamp i The Dome
I de fall vi har camps på andra orter sker boende i regel i ex. skolsalar, idrottshallar o.d. varvid du även behöver ha med dig madrass, täcke och kudde.Givetvis bor även vi ledare här och finns tillgängliga 24 timmar om dygnet.

MAT / MÅLTIDER

Givetvis ingår alla måltider: lunch och middag, plus frukost för dig som deltar med övernattning. Under våra veckor i The Dome serveras även ett enklare mellanmål två gånger per dag. Alla måltider äter vi precis som på våra tidigare camps i The Domes egna konferenssal eller restaurang/cafe direkt i arenan.

För måltider samarbetar vi med The Domes egna kök som till lägret levererar mat utifrån en uökad meny.

Självklart får du som deltagare specialkost utefter ex. allergier och andra val som ex. vegetariskt.

TÄVLINGAR/LEKAR

Varje lägervecka bjuder på flertal tävlingar och lekar med fina priser. Antal kan variera något men i regel försöker vi köra två stycken varje dag, varav en är mer skatebetonad och en mer lekbetonad där troligen inte just dina skateskills påverkar.

Avslutningsvis kör vi även en större tävling i format av en vanlig traditionell skatetävling med åk eller jam. Givetvis frivilligt att delta.

AKTIVITETER

Utöver fri skate så hänger givetvis våra ledare med och coachar, tipsar och peppar. Läs även på övriga flikar om lägret och schema för mer info i detalj.

På våra lägerveckor i The Dome så har du givetvis tillgång till alla andra aktiviteter som trampoliner, foampit & aribag, parkour, ninja warrior och klätterväggar.

Missa heller inte The Domes helt unika mini-megaramp med foampit- och airbag-landning.

Film- och fotosessions kör vi då och då under campet och givetvis kan vi även ge råd och tips inom det området.

Semestra med hela familjen under Skatecamp JULLOV!

Vi har ofta deltagare där hela familjerna passar på att semestra på samma ort som vårt skateboardläger. Så vad passar inte bättre om att tipsa vad det finns att göra i Gävle förutom att själv prova på The Domes aktiviteter!

Här till höger ser du några av våra bästa förslag på vad Gävle har att erbjuda.

Välkommen till en oförglömlig upplevelse på brädan under skatecamp JULLOV!

ANMÄLAN ÖPPEN!

DET BÄSTA JULLOVET

JULLOVS-SKATE I THE DOME

Missa inte en oförglömlig upplevelse fylld med skate, massa annat skoj och lära känna nya kompisar från hela landet!

Scroll to Top